Biefstuk recepten

U bent op zoek naar nieuwe biefstuk recepten ? Natuurlijk, een stukje biefstuk is heerlijk als u deze in roomboter bakt met een beetje peper en zout. Maar er zijn veel meer heerlijke mogelijkheden. Nieuwe biefstuk recepten vindt u op Biefstukoptafel.nl. Wij bieden een platform aan waarop u de beste recepten met biefstuk ziet. Bovendien kunt u ook uw eigen biefstuk recepten toevoegen. Biefstukoptafel.nl is een onderdeel van Vleesoptafel.nl en Visoptafel.nl, een initiatief van Chef’s Food. Hebt u bijvoorbeeld fantastische biefstuk recepten die u wilt delen? Stuur deze op via onze website of naar info@chefsfood.nl en wij publiceren de lekkerste gerechten. Op onze hoofdpagina’s (www.Vleesoptafel.nl en www.Visoptafel.nl) kunt u bovendien biefstuk recepten en andere gerechten beoordelen en een reactie achterlaten.

Biefstuk recepten voor u

Om ervoor te zorgen dat iedereen biefstuk recepten voor elkaar gaat publiceren, plaatsen wij natuurlijk de eerste biefstuk recepten, zoals deze fantastische Peruaanse Anticuchos. Dit recept kost in totaal circa 65 minuten om te bereiden. Maar van de biefstuk recepten die het waard zijn om zoveel moeite in steken, is dit er eentje van. U hebt de volgende ingrediënten nodig:

  • Twee biefstukken (totaal ca. 150 gram)
  • Een eetlepel komijn
  • Zes teentjes knoflook
  • Een theelepel zout
  • Een theelepel zwarte peper
  • Een theelepel gedroogde rode chili
  • Een theelepel paprika poeder
  • Anderhalf kopje rode wijn azijn
  • Voor de saus:
  • Een derde kopje olie
  • Een theelepel gedroogde rode chili
  • Een theelepel zout
  • Een theelepel zwarte peper

Voor biefstuk recepten op spiesen is het vanzelfsprekend dat u het vlees moet snijden. In dit geval in stukjes van plusminus 2,5 cm. Doe de kruiden en de geperste knoflook samen met het vlees in een kom en voeg rode wijnazijn toe. Laat alles 3 tot 4 uur marineren. Doe de stukjes vervolgens op spiesen en behoud de marinade. Het is zonde voor biefstuk recepten als deze om zo’n heerlijke marinade weg te gooien. Verhit de saus met nog wat extra peper, zout en chilipeper in een steelpannetje en leg de spiesen op de grill. Breng met een kwast telkens saus aan. Serveer ten slotte met mais en gepofte aardappel. Meer biefstuk recepten of uw eigen biefstuk recepten publiceren? Wij zijn uw online specialist! Klik hier voor onze heerlijke steak.