Entrecote

De lekkerste entrecote online bestellen? Biefstukoptafel.nl biedt u een heerlijke entrecote aan met daarbij de beste online service. Bestelt u een entrecote bij ons voor 15.00 uur dan wordt deze de volgende dag voor u bezorgd. Bovendien heeft u bij ons geen kosten voor de bezorging wanneer uw bestelling boven de €65,- is. Daarnaast hebben wij 2500 afhaalpunten door heel Nederland en hebben wij nog talloze andere exclusieve vleessoorten zoals kogelbiefstuk . Alleen al van de entrecote hebben wij vier verschillende soorten. Deze zijn:

 • Entrecote van Ierse runderen
  Deze weldoorvoede runderen staan veel buiten en dat komt de kwaliteit van het vlees ten goede
 • Wagyu entrecote
  Afkomstig van de Wagyu stieren. Vlees van de Wagyu is erg zeldzaam en wordt gezien als een ware delicatesse voor vleesliefhebbers. De stier komt oorspronkelijk uit Japan, maar wordt tegenwoordig ook daarbuiten gefokt. Echter, er zijn maar een beperkt aantal veehouders die de Wagyu stieren op hun weiden hebben grazen.
 • Black Angus entrecote
  Eén van de beste stukjes vlees verkrijgbaar! De Black Angus entrecote wordt wereldwijd geroemd om zijn smaak en malsheid. De Angus stier is een van oorsprong Schots dier, maar wordt tegenwoordig veel gefokt in de Verenigde Staten. Omdat de Angus stier geniet van een stevig graandieet, krijgt het vlees een prachtige smaak.
 • Boeuf La Roche entrecote
  Een heerlijke entrecote van Belgische stieren die grazen rondom St. Vith, gelegen in de Ardennen. Deze stieren grazen hun hele leven buiten.

Bovendien hebben wij naast deze heerlijke entrecote ook nog fantastische steak en tournedos voor u in onze webwinkel, ook afkomstig van de Belgische La Roche-stieren. De tournedos is misschien wel het meest malse stukje vlees van het rund en wordt gesneden van de ossenhaas. Wilt u heerlijke tournedos of entrecote gerechten proberen? Kijk voor recepten op onze site. Bovendien kunt u ook zelf uw recepten van bijvoorbeeld tournedos naar ons sturen. Wij publiceren de beste recepten op onze site. Wilt u weten hoe dat in zijn werk gaat? Kijk dan verder op onze site of op Vleesoptafel.nl .