Kogelbiefstuk

De lekkerste kogelbiefstuk bestelt u makkelijk en snel op Biefstukoptafel.nl. Wij hebben een heerlijke malse kogelbiefstuk voor u in ons assortiment. Dit lekkere stukje kogelbiefstuk is afkomstig van de beste runderen die wij speciaal voor u hebben geselecteerd. De kogelbiefstuk uit ons assortiment komt van weldoorvoede Ierse runderen. Bovendien bieden wij u naast deze kogelbiefstuk van geweldige kwaliteit ook de beste online service aan. Om deze service zo hoog mogelijk te houden, profiteert u bij ons van de volgende voordelen:

  • Een snelle levering; bestellingen voor 15.00 uur worden de volgende dag bezorgd
  • Ook andere exclusieve vleessoorten
  • Alle bestellingen boven de €65,- worden gratis bezorgd
  • En 2500 afhaalpunten in Nederland

De kogelbiefstuk

Een kogelbiefstuk kopen is een uitstekende keuze als u een lekker mals stukje vlees op uw bord wil. De kogelbiefstuk is afkomstig van de bovenkant van de bil van het rund. De kogelvormige vorm waarin dit stukje vlees gesneden wordt, wekt het vermoeden dat de naam daarvan afkomstig is. Maar de kogelbiefstuk heeft zijn naam te danken aan het feit dat de spier dichtbij het kogelgewricht van de stier zit. Qua malsheid staat deze spier op plek twee, achter de haasbiefstuk(waarvan u ook heerlijke stukjes vlees kunt bestellen bij ons). De malsheid van vlees wordt bepaald door de lengte van de spieren: korte spieren zijn malser en deze biefstuk komt dan ook van een korte spier.

Kogelbiefstuk gerechten

Biefstukoptafel.nl is onderdeel van Vleesoptafel.nl en Visoptafel.nl, een initiatief van Chef’s Food. Met onze sites willen wij u het beste stukje kogelbiefstuk leveren en ook andere fantastische vlees- en vissoorten. Bovendien zijn wij ook een platform voor heerlijke gerechten van bijvoorbeeld kogelbiefstuk. Het principe van ons platform is eenvoudig: stuur uw favoriete gerechten op naar info@chefsfood.nl. Wij publiceren de lekkerste biefstuk recepten . Op onze hoofdpagina’s kunt u andere recepten beoordelen en een reactie achterlaten. Wij zijn uw favoriete webwinkel voor al uw vlees en vis met daarop de lekkerste gerechten.