Steak

Uw steak makkelijk en snel online bestellen? Dat kan op Biefstukoptafel.nl. Wij bieden u een heerlijke steak aan voor op bijvoorbeeld de grill. Het bestellen van een steak is bij ons een peulenschil. U klikt simpelweg op de steak die u wilt hebben en de rest wijst zich vanzelf. Bestelt u de steak voor 15.00 uur? Dan wordt deze de volgende dag bezorgd. Wij bieden 2500 afhaalpunten door heel Nederland aan. Wij hebben de volgende soorten steak in ons assortiment:

 • T-Bone steak
  De T-Bone steak uit onze webwinkel is een heerlijke lap vlees van een fantastische kwaliteit. Bestelt u deze T-Bone steak, dan bestelt u een harstikke sappige, bloeddoorlopen T-Bone steak waarvan het water u in de mond loopt. Een T-Bone steak is voor de echte vleesliefhebber: deze steak weegt circa 500 gram! De T-Bone steak dankt zijn naam aan het T-vormige bot waaraan het vlees zit.
 • Black Angus steak
  Eén van de pareltjes onder de biefstukken. De Black Angus steak is afkomstig van de gelijknamige stier die oorspronkelijk uit Schotland komt. De Black Angus wordt tegenwoordig veel gefokt in de Verenigde Staten. Onze stieren zijn weldoorvoed dankzij hun graandieet. Hierdoor krijgt u uiteindelijk een heerlijk stukje vlees op het bord.
 • De Wagyu entrecote
  Absoluut het hoogst haalbare voor de ware steakliefhebber. Het vlees komt van de Wagyu stier, waarvan de oorsprong in Japan ligt. De Wagyu entrecote is een ware delicatesse onder de vleesliefhebbers en een unieke smaaksensatie op gebied van biefstuk.
 • Haasbiefstuk
  De malste onder de steaks is de haasbiefstuk. De Ierse runderen die ons dit prachtige malse stukje vlees leveren, worden weldoorvoed en dat is terug te proeven aan de rijke smaak van de haasbiefstuk.

Bovendien bieden wij u met Biefstukoptafel.nl een fantastisch platform aan waarop u heerlijke biefstuk recepten kunt vinden. Hebt u een recept waarvan u vindt dat dit het lekkerste gerecht is voor een bepaalde biefstuk? Stuur het naar info@chefsfood.nl en wij publiceren de beste gerechten op de website. Biefstukoptafel.nl is uw online voor lekkere gerechten en het beste vlees zoals onze entrecote !